Verdú, Shangti o Paniego seran premiats per la CEA per la seva contribució a la marca Andorra

El jurat els ha seleccionat i des d’aquest dilluns fins al dimecres els membres de la patronal han de votar telemàticament qui prefereixen; el guanyador es coneixerà en la gala del 21 de juny

Cadena i Andreu, durant la presentació de la nova edició dels premis CEA.
Cadena i Andreu, durant la presentació de la nova edició dels premis CEA.

L’esquiador Joan Verdú, l’artista Philippe Shangti i el xef Francis Paniego són els finalistes al premi que la Confederació Empresarial (CEA) atorga en reconeixement a la promoció de la marca Andorra. Són els tres personatges escollits pel jurat i, ara, seran els mateixos associats de la patronal els que hauran de decidir qui s’emporta el guardó. Ho faran mitjançant una votació telemàtica oberta fins al dimecres. El guanyador es donarà a conèixer en la gala del pròxim dia 21.

Llavors es faran públics també els vencedors de les diferents categories. En total, s’han presentat fins a 127 candidats, xifra lleugerament superior a la passada edició, celebrada el 2020. Els premis volen premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen amb criteris de sostenibilitat i igualtat i contribueixen al desenvolupament econòmic del país.

Un dels moments claus de la gala, que tindrà lloc el 21 de juny a l’hotel Sport Village de Soldeu amb prop de 200 assistents, serà l’entrega del premi al reconeixement de promoció de la marca Andorra. El jurat ha fet una primera tria i ha escollit aquests tres candidats. De Verdú es destaca els triomfs esportius aconseguits la passada temporada d’hivern, inclòs el novè lloc als Jocs Olímpics de Pequín. Per la seva banda, es reconeix a Shangti el fet que representés el Principat a la darrera edició de la Biennal d’art de Venècia. Per la seva banda, de Paniego es valora el fet que el projecte impulsat al restaurant de l’hotel Hermitage hagi obtingut una estrella Michelin.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending