Vall Banc nomena José Ignacio González Freixa nou conseller de l’entitat

Des de l’entitat, s’indica que la incorporació promou “l’aposta per formar un equip de professionals experts i de primer nivell”

José Ignacio González Freixa, nou conseller de Vall Banc.
José Ignacio González Freixa, nou conseller de Vall Banc. VALL BANC

Vall Banc ha nomenat a José Ignacio González Freixa com a nou conseller de l’entitat. Serà el nou president de la comissió delegada de Riscos i Compliment Normatiu. “Amb aquesta incorporació Vall Banc continua promovent la seva aposta per formar un equip de professionals experts i de primer nivell, en aquest cas donant un plus en l’àmbit regulador de Compliance”, ha remarcat Richard Carrión, president del consell d’administració.

González Freixa és expert en qüestions de compliment normatiu, ètica-integritat, auditoria interna, qualitat i control de risc i té una àmplia trajectòria assessorant a empreses en aquesta matèria.  Soci durant més de 20 anys de PwC Tax & Legal Services i actualment de Buigas, a on és responsable de l’àrea de bona governança i compliment, ha format part de comitès assessors de consells d’administració d’empreses com Cottet, S.A., Indo Internacional, S.A, o Frigicoll S.A., entre d’altres.

Durant la seva carrera professional ha centrat la seva experiència en la Llei de Comerç o Governança, M&A., Dret immobiliari, en particular les inversions estrangeres a Espanya d’inversors privats i institucionals. Professionalment ha estat i continua sent PMO per a la implementació del programa de Compliment i Integritat  assolit entre Volkswagen AG, AUDI AG, entre d’altres i el departament de justícia dels Estats Units.

Amb una contrastada experiència en la relació amb reguladors i supervisors europeus i americans, González Freixa coneix de primera mà els estàndards internacionals en matèria reglamentària de compliment i conducta  en els mercats i té una àmplia experiència en la creació i implantació de plans de control i programes de compliment normatiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending