Una subhasta de cinc accions de la Mútua Elèctrica fa pujar el preu dels 309 als 720 euros

Van sortir a la venda en el marc d'un procés concursal per una fallida i la quantitat ha causat perplexitat i tot tipus d'especulacions

Comentaris

Seu de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria.
Seu de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria. ARXIU

Cinc accions de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria s’han venut en una subhasta per 3.600 euros, més del doble del preu que és de 309,52 per acció ja que el comprador les ha adquirit per 720 euros cadascuna. El fet ha causat perplexitat.

Comprar accions és un fet habitual però ja no és tant efectuar-ho amb tan poca quantitat i amb un preu altíssim tot i que en el cas de l’empresa laurediana s’hagin pogut revaloritzar durant els darrers anys gràcies als bons resultats econòmics. L’any passat es van pagar 22 euros per cada acció.

Les accions van sortir a subhasta en el marc del procés concursal per una fallida. La Mútua en una carta adreçada als seus accionistes, explica que la subhasta pública va despertar força interès entre els assistents, molt motivats tant per l’adquisició de les accions com per poder esdevenir socis de l’empresa, provocant que el preu final fos bastant més elevat que el de sortida, atenent les diferents dites que es van produir.

L’explicació no ha evitat que es disparessin tot tipus d’especulacions però la més estesa és la de la presència a la subhasta de persones pròximes a l’empresa i al propietari declarats en fallida que van fer augmentar les dites. Sigui com sigui, l’adquisició de les accions ha de ser comunicada per escrit al consell d’administració de la Mútua Elèctrica.

Comentaris (2)

Trending