La restauració del Tarter es reactiva aquest dijous

Amb el brot de coronavirus sota control i molts dels contagiats ja recuperats, els establiments de servei de menjar tornen a obrir

Un espai de restauració al Tarter.
Un espai de restauració al Tarter.

Després d’unes setmanes convulses, la restauració del Tarter, sinó tota si en bona mesura, es reactiva aquest dijous. El brot de Covid que ha afectat una bona part del personal ja estaria sota control. Més encara, molts dels contagiats ja han superat la malaltia sense cap més ensurt que una mica de malestar i algunes molèsties.

Fonts properes a Ensisa han explicat que aquests darrers dies ja es va tornar a enviar una planificació laboral i que es dóna per fet, almenys d’entrada, que el 31 de març es donarà per acabada la temporada. De fet, hores d’ara, han indicat les fonts, la qualitat de la neu ja és molt dolenta. Cal veure si el descens de temperatures dels darrers dies serveix per fer una mica de neu de cultiu per millorar les condicions, però tampoc no es volen fer grans experiments per no incrementar la despesa.

En el sector de la restauració, l’activitat tornaria una vegada el gros dels contagis ja s’ha donat per controlat. Hores d’ara el darrer recompte facilitat pel ministre de Salut, és de 36 positius. Les fonts consultades han explicat que esperen que s’hagin adoptat les mesures sanitàries escaients i s’hagi dut a terme la desinfecció necessària de les instal·lacions. Més enllà del fet concret que va originar la propagació primera de les infeccions -una festa d’aniversari-, hi ha el sentiment entre almenys una part de la plantilla que les coses no es van fer bé.

Fins que no van transcendir els primers positius, han explicat les fonts, no s’estaven fent els aïllaments corresponents per contacte. En canvi, ara, en el retorn de l’activitat, la intenció, segons que han indicat les fonts, és que els treballadors es facin un test d’antígens cada dos dies per controlar que no hi hagi cap nou ensurt.

Comentaris

Trending