Pyrénées ven el 45% la seva filial asseguradora al grup espanyol ERSM

Des de l’empresa andorrana es defensa que l’operació ha de permetre reforçar la seva posició al mercat i serà el punt de partida del llançament de noves línies de negoci amb productes “innovadors”

Rètol a l'edifici central de Pyrénées.
Rètol a l'edifici central de Pyrénées.

Pyrénées ha venut el 45% de la seva divisió asseguradora al grup espanyol ERSM. L’operació, segons s’ha assegurat mitjançant un comunicat, ha de permetre l’entrada al Principat de l’empresa espanyola així com la creació de noves línies de negoci. Aquestes, afirmen, es basarien en productes “innovadors” en aquest àmbit.

El comunicat, del qual s’han fet ressò diferents mitjans espanyols, explica que l’acord tancat fa que ERSM aconsegueix el 45% de la filial d’assegurances del grup. Aquesta, però, resta encara pendent de l’aprovació de les autoritats reguladores. En tot cas, l’objectiu, indiquen, és “aprofitar l’experiència de Pyrénées en aquest sector. A la vegada, “s’enfortirà i ampliarà la posició al mercat andorrà”, amb la mirada posada a obrir noves línies de negoci “basades en productes asseguradors innovadors”.

“La nostra relació és de fa any. Fa més d’una dècada que col·laborem comercialment, però ara s’obre una nova etapa amb l’objectiu d’assolir noves fites i elevar els estàndards d’excel·lència de les assegurances a Andorra”, ha explicat el director general del grup ERSM, Salvador Vilallonga. Per la seva banda, el CEO de Pyrénées, Sergio Romero, ha remarcat que “aquesta és una unió estratègica amb què aconseguirem oferir un servei excepcional i consolidar-nos com a referent indiscutible al mercat andorrà”.

Segons s’explica al comunicat, ERSM està integrat per 25 societats filials i participades a tot el territori espanyol. El 2022 va tancar amb 215 milions d’euros en primers i un volum d’ingressos de 27,1 milions.

Comentaris

Trending