La primera fase d’Epizen es posa en marxa aquest dijous

El nou centre comercial, al renovat edifici on hi havia l’històric Punt de Trobada, oferirà 65.000 metres quadrats, 8.000 dels quals destinats a un hipermercat Carrefour

Epizen obre aquest dijous.
Epizen obre aquest dijous.

Després de mesos d’obres, i molt més tard del que inicialment s’havia previst -en part, també, per la pandèmia- el centre comercial Epizen, que ocupa el lloc de l’històric Punt de Trobada es posa en marxa aquest dijous. La primera fase oferirà fins a 65.0000 metres quadrats als clients, dels quals 28.000 per botigues, restaurants o zones d’esbarjo. I tot en un edifici que s’ha volgut singular.

Els seus impulsors, Grup Pyrénées, defensen que l’obertura del nou establiment demostra el desig de “liderar la modernització del model de turisme de compres al país”. Aquest dijous és el dia escollit per una primera fase, amb 65.000 metres quadrats, tot i que s’aniran obrint espais de forma esglaonada.

Ja a la segona fase, durant l’any vinent, es posarà en marxa una planta a l’aire lliure, a la coberta de l’edifici. Allà es podrà gaudir d’una gran zona en connexió amb la natura i l’entorn amb activitats diferents cada dia, vinculades a la gastronomia i l’entreteniment.

Un dels espais que es posen en funcionament aquest dijous és un hipermercat Carrefour, amb 8.000 metres quadrats de la planta baixa de l’edifici. A més de dos espais de restauració, completen la superfície una gran botiga de Primor, ubicada a l’ala nord de l’edifici i amb una gran oferta en perfumeria i cosmètica, i McDonald’s, a l’ala sud. A la primera planta també s’hi troba la firma Lefties, del grup Inditex, líder en el seu segment de moda i complements per a home, dona i infantil.

L’oferta en alimentació, moda i perfumeria es completa també amb esports, electrònica de consum, parament de la llar, òptica i restauració. A la segona planta hi conviuen altres botigues líders en la seva categoria. El nou centre comercial compta amb mil places d’aparcament gratuïtes. Durant tot l’estiu en els accessos per la planta baixa s’hi celebrarà la primera edició de l’’Epizen Summer Opening’, un mercat gastronòmic i musical a l’aire lliure amb food-trucks i diferents espais ambientats on a banda d’assaborir una variada oferta ges podrà gaudir d’actuacions musicals en directe i nombroses activitats de lleure.

Comentaris (4)

Trending