Mútua Elèctrica nomenarà auditors en la pròxima junta mentre surt a la venda un paquet d’accions

Els socis de l‘empresa laurediana han d’aprovar els comptes anuals en la reunió que s’ha convocat dilluns vinent, dia 27

Comentaris

Façana de les oficines de la Mútua Elèctrica.
Façana de les oficines de la Mútua Elèctrica. ARXIU

La Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria celebrarà dilluns vinent, dia 27 de juny, la junta general ordinària que ha d'aprovar els comptes anuals així com el nomenament d'auditors i pèrits economistes. L'assemblea es preveu que sigui una bassa d'oli tenint en compte que els números són bons i que l'empresa té diversos projectes relacionats amb la sostenibilitat.

Si no assoleix el dia 27 el quòrum necessari marcat pels estatuts, hi ha una segona convocatòria el dimarts dia 28 també a l'Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. De tota  manera, es preveu que hi hagi el quòrim suficient el primer dia. L'anunci de la junta coincideix amb la sortida al mercat d'un paquet de 15 accions de la Mútua, un valor molt buscat per la seva alta rendibilitat.

La companyia ha hagut d'afrontar un període complicat amb la pandèmia i l'alta morositat que es va multiplicar per tres i que ha concidit amb una inversió de quatre milions d'euros en energia renovable com ara la instal·lació de plaques fotovoltaiques en terrenys comunals i particulars. A la darrera junta de la Mútua es van aprovar uns comptes amb un saldo positiu de 380.000 euros.

Comentaris

Trending