Més de 200 inscrits en sis mesos al programa Impuls Jove

El projecte de la Cambra de Comerç realitzar en col·laboració d’Andorra Recerca i Innovació té registrades trenta empreses i 57 ofertes de feina

Comentaris

Promoció d'Impuls Jove.
Promoció d'Impuls Jove. cambra de comerç

El programa promoguda per la Cambra de Comerç en col·laboració amb Andorra Recerca i Innovació (ARI) compta amb 226 joves estudiants inscrits, 30 empreses registrades i 57 ofertes de treball en els sis primers mesos de vida de la plataforma. D’aquestes ofertes ja hi ha hagut coincidències en diferents posicions laborals, que representen un bon indicador de funcionament,  segons els promotors del projecte.

La Cambra i l’ARI han fet un bon balanç del primer mig any de la iniciativa que, asseguren, ha aconseguit el propòsit de donar l’oportunitat als joves d’entrar al mercat laboral i també una oportunitat per a les empreses d’incloure talent en els seus projectes. Segons paraules de Josep Maria Mas, president de la Cambra de Comerç: “El bon ritme d’inscripcions de joves estudiants, i el nombre d’ofertes de treball publicades per les 30 empreses del país ens demostra que l’eina és útil i eficaç i esmerçarem més esforços en potenciar-la com a palanca de dinamització econòmica per als joves estudiants d’Andorra”.

Amb l’objectiu de connectar talent i crear oportunitats, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis amb la col·laboració d’Andorra Recerca i Innovació, com a partner tecnològic, van llançar al juliol del 2022 Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal per a joves estudiants d’entre 16 i 25 anys. Impuls Jove es materialitza a través d’una aplicació web i una APP de fàcil ús que permet fer ‘match’ entre les oportunitats de treball laboral que ofereixen les empreses andorranes i el talent dels joves d’Andorra.

La bona resposta per part de les empreses del país i dels joves estudiants són el millor resultat, assegura la Cambra, per valorar el bon funcionament de la plataforma. Aquest és un projecte innovador en el mercat laboral andorrà i neix amb el doble objectiu d’ajudar els joves estudiants a introduir-se en el al món laboral i per altra banda, ajudar les empreses a captar nou talent i generar noves oportunitats laborals. Impuls Jove connecta les dues parts de forma àgil i segura.

Comentaris (1)

Trending