Jordi Moreno es passa a la seguretat privada

El darrer director de la policia ara ja jubilat s’incorpora com a director de relacions institucionals a Menta Grup

Jordi Morno ja incorporat a Menta.
Jordi Morno ja incorporat a Menta. MENTA GRUP

De la seguretat pública a la privada. Jordi Moreno Blázquez, el darrer director de la policia jubilat, fitxa com a director de relacions institucionals de Menta Grup. Així ho ha anunciat el conglomerat empresarial que inclou diverses divisions, però que té la seguretat com a referent. Moreno farà “d’enllaç principal entre Menta i les institucions públiques i privades, així com altres entitats a Andorra aportant el seu coneixement tant de país com de l’àmbit de la seguretat”.

Moreno es va jubilar al maig després de tota la vida al cos de policia i d’acabar dirigint-la durant pràcticament una dècada. Segons l’empresa, el funcionari jubilat és “una figura essencial i estratègica per a Menta Seguretat”. De fet, des de Menta es destaca que “amb la incorporació de Jordi Moreno al nostre equip, s’enfortirà encara més el nostre compromís de mantenir i ajudar a millorar la seguretat del nostre país aportant la seva dilatada experiència i la seva comprensió que afecten la seguretat del país”.

Jordi Moreno agraïnt l'ovació a una platea dempeus.

Relacionat

L’últim ball del director

Per a Menta, l’exdirector de la policia “és un professional d'una àmplia experiència i llarga trajectòria” que “durant la seva direcció va demostrar la seva capacitat de gestió i el seu compromís ferm amb la seguretat del país, circumstància que va fer que fos mereixedor de nombrosos reconeixements nacionals i internacionals”.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending