Caldea fa un tribut a la candidatura dels Campionats del Món d’esquí 2027

El nou espectacle de tardor i hivern, anomenat ‘Hydrox’, tindrà lloc a la llacuna central del Termolúdic els caps de setmana i ponts

L'espectacle Lunna, que s'ha fet aquest estiu a Caldea.
L'espectacle Lunna, que s'ha fet aquest estiu a Caldea.

Caldea estrenarà, aquest dissabte 9 d’octubre, el nou concepte de show en directe per a tots el públics que esdevindrà un tribut a la candidatura dels Campionats del Món d’Esquí alpí Andorra 2027. L’objectiu d’’Hydroxx’ és elevar l’esdeveniment més enllà de la part esportiva i vincular-lo a altres sectors del país.

L’espectacle, que tindrà lloc a la llacuna central del Termolúdic, vol transmetre a través dels jocs d’aigua, la il·luminació i elements escènics com el vapor d’aigua, les bombolles i les acrobàcies amb teles, l’estima per l’aigua com a font de riquesa del país. El show esdevindrà un homenatge al respecte l’entorn a partir de dos dels grans valors del Principat: el termalisme i la neu.

Els protagonistes seran Sara Bernabeu, ballarina, actriu i acròbata professional que ha participat en exhibicions diverses. Farà parella amb Rubén Menjibar, professor de dansa aèria sobre teles, campió d’Espanya en la modalitat artística en ‘pol dance’ i ‘pole style’. Els espectacles es realitzaran durant tres mesos i tindran lloc tots els caps de setmana i ponts des del 9 d’octubre i fins el 8 de gener.

Comentaris

Trending