Andorra Telecom amplia la seva oferta per a empreses

La nova velocitat de connexió que oferirà la companyia arribarà fins a 1Gbps

Seu d'Andorra Telecom.
Seu d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha ampliat recentment els serveis de connectivitat per a empreses, incrementant “de manera considerable” la velocitat de connexió a internet per a aquest tipus de clients. D’aquesta manera, el paquet bàsic per a empreses, anomenat Mòdul d’Accés a Internet i destinat principalment a PIMES, tindrà l’opció d’arribar fins a una velocitat d’1Gbps per un preu mensual de 7 euros més que l’actual.

Per la seva banda, les empreses que necessitin més velocitat i concurrència d’usuaris simultanis, i que actualment tenen contractat un servei d’internet d’alta capacitat, també tindran l’opció de contractar la nova oferta. A més, el servei incorpora diverses opcions de redundància per a una major seguretat de connexió, però, en aquest cas, accedir a la connexió a 1Gbps representarà 20 euros addicionals.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, ha comentat que “volem donar un impuls als productes destinats a les empreses del país perquè segueixin sent el màxim de competitives possibles, sobretot tenint en compte la situació actual, on cada vegada més es necessiten velocitats de connexió elevades i poder tenir a molts usuaris connectats alhora sense que es vegi perjudicat el rendiment de la connexió”. Els negocis que vulguin contractar l’oferta poden fer-ho trucant al +376 875 900 o posant-se en contacte amb el seu gestor habitual.

Etiquetes

Comentaris

Trending