L’Andorra Convention Bureau promociona l’oferta del país amb un viatge d’empreses franceses

Es busca presentar les propostes que ofereix el Principat a companyies que estiguin interessades a organitzar-hi els seus esdeveniments i pròximament es farà un altre acte amb societats espanyoles

El centre de congressos d'Andorra la Vella.
El centre de congressos d'Andorra la Vella.

L’Andorra Convention Bureau (ACB) acullirà aquest cap de setmana un viatge de familiarització (fam trip) amb empreses franceses. La voluntat d’aquesta estada és mostrar el país a companyies del mercat gal que estiguin interessades a organitzar esdeveniments al Principat. En aquest cas, l’objectiu és presentar l’oferta d’hivern als representants de les diferents societats participants.

Per una altra banda, els participants podran gaudir de l’esquí, així com de les diferents activitats de neu que ofereix Grandvalira. També descobriran la gastronomia de muntanya al restaurant del Coll de la Botella de Vallnord Pal Arinsal. També es preveu una visita a Caldea.

L’objectiu d’aquest fam trip és posar en contacte empreses de diferents sectors del mercat francès, que tenen un interès potencial per Andorra, amb els membres de l’ACB. D’aquesta manera, les corporacions gal·les poden conèixer de primera mà tota l’oferta orientada al turisme de negocis, que Andorra presenta durant la temporada d’hivern.

De fet, no serà pas l’únic esdeveniment d’aquesta mena que impulsarà l’ACB. Entre el 28 i el 30 de gener, se’n farà un altre amb companyies del mercat espanyol.

Comentaris

Trending