Els urbans d'Escaldes feliciten l'aniversari a un nen

Efectius del servei de circulació s'han apropat al carrer on viu l'infant, que es diu NIl i feia cinc anys, i han posat per la megafonia del vehicle oficial el 'Per molts anys'

Els agents han felicitat el Nil des del carrer.
Els agents han felicitat el Nil des del carrer.
Efectius del servei de circulació d'Escaldes-Engordany han volgut felicitar un infant de la parròquia que aquest divendres feia cinc anys. Així, diversos agents del cos s'han traslladat al davant del pis on viu el nen, que fa dies que no pot sortir de casa, per cantar-li en persona la cançó d'aniversari. 

Així s'ha explicat des del compte oficial de Twitter de la corporació escaldenca. El noi, que es diu Nil, celebrava aquest divendres el seu cinquè aniversari. A conseqüència de les mesures de distanciament social que s'han decretat per fer front a la crisi del coronavirus, no s'ha pogut organitzar cap festa i, per tant, no ha pogut tenir als seus amics al costat. Els urbans, però, no l'han volgut deixar sol i s'hi han apropat per felicitar-lo. Des del comú s'ha recordat que "la canalla es mereix una mica de novetat i alguna sorpresa, en aquests moments de confinament a casa, prou complicats per a ells i per als pares". 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending