Els sanitaris cubans coneixen les instal·lacions hospitalitàries andorranes

La delegació de 39 professionals de la medicina i la infermeria de Cuba han estat rebuts oficialment per la direcció general del SAAS

-
-
Després de fer-se durant el dia d’ahir les proves mèdiques pertinents i de començar-se a adequar a la realitat andorrana, els 39 sanitaris cubans que han vingut al Principat a col·laborar en el tractament i eradicació del coronavirus han començat a conèixer aquest dimarts les instal·lacions hospitalàries del país. Els professionals mèdics i d’infermeria de Cuba han estat rebuts per la direcció general del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), amb Josep Maria Piqué al capdavant.

La majoria abrigats, curiosament, amb anoracs de Grandvalira, han estat rebuts a la sala d’actes de l’hospital, que si arribés a ser necessari podria acabar habilitada com a sala d’ingrés de pacients menys greus. Els sanitaris s’han mostrat satisfets de la rebuda que els han dispensat les autoritats andorranes, tal i com s’ha encarregat de remarcar el cap de la brigada Luis Enrique Pérez Ulloa. Aquests dies, la ‘missió sanitària’ cubana està acompanyada en tot moment pel cònsol de Cuba a Barcelona, Alain González.

 

Comentaris (1)

Trending