Els organitzadors del Carnaval d’Encamp es desmarquen de qualsevol “acte de violència o agressió envers les dones”

La comissió de festes encampadana assegura que cap dels seus components no té res a veure amb els àudios ‘ciberassetjadors’ denunciats per Stop Violències 

-
-
La Comissió de Festes d’Encamp, que entre altres coses organitza el Carnaval de la parròquia, s’ha desmarcat completament de qualsevol “acte de violència o agressió envers les dones” i ha descartat del tot que cap integrant del grup sigui l’autor dels missatges sonors que insulten greument, com a mínim, les dones. Assegura la comissió que també es fan seva la “lluita en favor de la igualtat”.

A través de les xarxes socials, els organitzadors del Carnaval encampadà han volgut deixar clara la seva posició arran de la denúncia -que es podria acabar formalitzant davant de la policia- efectuada per Stop Violències, que lamentava el comportament masclista i misogin que es dóna, suposadament, a la festa carnavalesca. Fonts del col·lectiu eminentment feminista han assegurat està convençudes de reconèixer l’autor o autors de les gravacions. 

La Comissió de Festes d'Encamp assegura haver estat “informada d'un àudio ofensiu envers les dones que circula per les xarxes socials” i a partir d’aquí vol “aclarir que cap membre de la Comissió de Festes d'Encamp ha participat en aquest àudio ni cap altre acte ofensiu d'aquest tipus”. Els organitzadors del Carnaval encampadà remarquen que el col·lectiu “no consentirà mai aquests tipus de comportaments, i condemnarà sempre qualsevol acte de violència o agressió, verbal o física en els nostres esdeveniments, envers les dones i els homes per igual”.

Més enllà de tot això, la comissió demana que “se separi i diferenciï clarament aquests actes ofensius de la nostra comissió i de la nostra tasca que no té res a veure amb el contingut de l'àudio. La nostra finalitat és criticar de manera satírica els esdeveniments polítics i socials que van succeint, no criticar de manera explícita i ofensiva cap sector de la societat ni personalitat pública”. Finalment agraeixen “la vostra comprensió i un cop més insistir en la nostra lluita en favor de la igualtat envers les dones en la nostra societat”.

Etiquetes

-

Relacionat

Stop Violències denuncia missatges ‘ciberassetjadors’ a l’entorn del Carnaval

Comentaris

Trending