Els informes tècnics donen pas a les obres a l'aparcament del Roc dels Escolls

Els treballs per sanejar el mur s'iniciaran els pròxims dies

-
-
Les obres per sanejar el mur de l'aparcament del Roc dels Escolls, a l'avinguda Meritxell s'iniciaran els pròxims dies després que s'han enllestit els informes tècnics i l'estudi geològic que es van encarregar. L'aparcament es va tancar el mes passat pels despreniments de pedres.

L'espai està destinat a l'aparcament de motocicletes i les pluges que van caure a la segona quinzena del mes d'agost van provocar el despreniment d'algunes pedres. El comú d'Andorra la Vella va instal·lar unes tanques per evitar danys que poguessin provocar altres despreniments del mur de granit.

L'informe geològic recomana una actuació immediata perquè a banda de l'aparcament, que disposa de poques places, és un lloc molt utilitzat pels vianants que van de la plaça del Poble a l'avinguda Meritxell i que és un passatge molt cèntric perquè és a tocar de la plaça Rebés i dels grans magatzems Pyrénées.

No s'ha fixat la durada dels treballs però a les tanques que hi ha s'indica que estarà tancat fins al proper dia 21. Tot i això, la previsió de la corporació comunal és que es pugui reobrir abans d'aquesta data.

Comentaris

Trending