Els hotelers també noten l’efecte de les protestes a Catalunya d’aquest divendres

L’ocupació que es preveu des de la Unió Hotelera per la setmana de Sant Esteve a Cap d’Any és del 80%

-
-
Els problemes circulatoris que es preveuen aquest divendres per diversos punts de la xarxa viària catalana i que encara no està clar quina afectació poden tenir en els accessos al Principat estan comportant nombroses anul·lacions de reserves en establiments hotelers del país. El fet que cada vegada hi hagi més neguit sobre la incidència dels actes de protesta per la celebració a Barcelona d’un consell de ministres espanyol està fent caure l’ocupació prevista.

El president de la Unió Hotelera (UHA), Carles Ramos, ha lamentat els efectes negatius que estan tenint quant a cancel·lacions per la repercussió del 21D a Catalunya. No obstant això, i que la demanda no arribarà al que estava sent habitual els darrers divendres, no es preveu que la incidència va més enllà. De fet, algunes arribades s’han anticipat a aquest dijous i, en tot cas, s’han postposat a dissabte, quan tot fa indicar que s’arribarà al ritme habitual.

La Unió Hotelera (UHA) també ha fet públiques les seves previsions per la setmana que ve, és a dir, per la setmana que va de Sant Esteve a Cap d’Any. En aquest sentit, l’ocupació mitjana al conjunt del país que es preveu és del 80% (exactament, del 79,75%). Els dies que es preveu que hi hagi més gent allotjada al país seran divendres i dissabte. Especialment aquest darrer dia, en què es preveu que l’ocupació arribi gairebé al 90%.

Per parròquies, on el percentatge d’ocupació serà més alt serà a Sant Julià, Escaldes i Ordino, en tots els casos per sobre del 85%. Els indicadors més baixos, segons les dades de la UHA, es donen a Encamp (61,66%) i el Pas de la Casa (73%). A Andorra la Vella, on hi ha un elevat parc hoteler, es preveu que l’ocupació s’acosti al 80%.

Etiquetes

Comentaris

Trending