Els hotelers animen a fer mones a casa i difondre'n la foto per Instagram

La Unió Hotelera promou un concurs que cada setmana regala un menú per a dues persones en un dels restaurants associats

-
-
La Unió Hotelera (UHA) fa un pas més en el seu concurs per animar la gent a cuinar des de casa. Després d’una primera setmana d’èxit de participació, el concurs #quedatacasaicuina que han promogut la patronal hotelera i diversos restauradors del país, enceta una segona setmana premiant la millor mona casolana. 

Des de la Unió Hotelera d’Andorra s’anima a fer la mona a casa durant el confinament, i fer-li una fotografia per a participar en el concurs #quedatacasaicuina. Cada setmana es premiarà una foto, que s’endurà (un cop passi el confinament) un menú per a dues persones en un dels restaurants associats a la UHA. Qui guanyi el concurs d’aquesta setmana s’endurà el premi per anar al Restaurant Can Manel. 

Èxit de la primera setmana de concurs 

L’UHA va encetar aquest concurs la setmana passada, i amb tan sols cinc dies cinquanta fotografies s’han presentat al concurs. El jurat del concurs, format per _Miquel Canturri (Minim’s), Carles Flinch (Can Manel) i Marc Mora (ParkHotel), ha decidit atorgar el premi d’aquesta setmana, un menú per a dues persones al Restaurant Minim’s a la usuaria @inesrg86 per un fantàstic plat d’ous. Les bases del concurs són a la web www.uha.ad

 

Comentaris

Trending