Els germans Cruz afegeixen el Refugi Alpí al seu catàleg de restaurants

L’acord per fer-se càrrec del lloguer de l’establiment i l’explotació del negoci és total i la gestió dels titulars de la Borda Pairal o el 120 de l’avinguda Meritxell serà efectiva la setmana vinent

-
-
El singular restaurant de la Rotonda d’Andorra la Vella Refugi Alpí canvia de mans. Històricament lligat a Pyrénées, a partir de la setmana que ve, si no hi ha canvis de darrera hora no previstos, els germans Cruz, titulars d’altres negocis de restauració del país, passaran a gestionar l’establiment, ampliant així una mica més el seu ja de per sí ampli catàleg de restaurants que exploten al Principat.

Segons diverses fonts, l’acord entre els actuals gestors del negoci i els propietaris del característic immoble amb els coneguts restauradors és un fet. Malgrat que no han transcendit quantitats, els germans Cruz haurien hagut de satisfer un traspàs als explotadors del Refugí Alpí, sota la tutela fins ara i des de la fractura que hi va haver fa anys a Pyrénées de Christian Pérez, i també hauran d’assumir un notable arrendament de l’immoble.

En principi, segons les fonts consultades, l’establiment, d’una capacitat per uns 140 comensals, mantindrà l’estil i l’oferta que ha vingut realitzant fins ara. En ple inici de temporada no hi ha marge per fer cap canvi encara que no es descarta més endavant, sobretot en funció de com evolucioni aquest hivern, introduir modificacions i novetats. Els nous explotadors del negoci també preveuen quedar-se la totalitat de la plantilla amb les condicions que regien fins ara. No és fàcil trobar personal en el món de la restauració.

Els Cruz ja exploten restaurants tant emblemàtics com el Papanico o el Mama Maria, també la Borda Pairal o el 120, tots en l’eix comercial que s’inicia al nucli antic d’Andorra la Vella i acaba a L’Informal de Vivand o l’avinguda Carlemany. Actualment s’està treballant en la reforma i adequació de la planta soterrània i la planta baixa i primera planta de l’edifici de l’avinguda Meritxell 128 per obrir-se un altre restaurant.

Comentaris (2)

Trending