Els cursos de conducció de motos de l'Automòbil Club fan el ple

En el primer cap de setmana hi prenen part 30 persones

Un conductor durant el curs de dissabte a Andorra la Vella
Un conductor durant el curs de dissabte a Andorra la Vella
Els cursos per millorar la conducció de motos de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) fan el ple i cobreixen les places disponibles. Durant el cap de setmana passat trenta conductors han fet front a situacions que un motorista es pot trobar mentre circula, com la frenada d'emergència, amb sistema ABS i sense. Els cursos es faran els caps de setmana de maig, juny i el primer de juliol.

.

La campanya  "Conduir una moto no és un joc de nen" comença a donar els seus fruits. Si més no amb les inscripcions als cursos que promou l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) a Andorra la Vella i que neixen amb l'objectiu de conscienciar del perill de circular sobre dues rodes. Als darrers mesos hi ha hagut molts accidents amb motocicletes implicades a Andorra, el darrer d'ells dissabte passat a  l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.

Es treballa la frenada i la conducció sobre superfície mullada

Els cursos de perfeccionament han fet el ple durant el seu primer cap de setmana. Els participants milloren la seva tècnica de conducció. Es treballa especialment aquelles situacions que un motorista ha d'afrontar mentre circula, com la frenada d'emergència amb sistema ABS i sense. 

I és que molts dels accidents mortals que es produeixen amb implicació de motocicletes són producte d'una conducció inadequada o per no respectar les regles bàsiques de seguretat. També es treballa en la conducció sobre superfície mullada. Els participants han de portar les seves motocicletes, Els cursos es faran els caps de setmana de maig, juny i el primer de juliol.

.

 

Comentaris

Trending