Els comuns ultimen la logística dels laboratoris mòbils a falta de saber com gestionar les cites per als tests

Andorra la Vella tindrà quinze punts d’anàlisis d’immunització entre el Centre de Congressos i l’aparcament de Prat de la Creu, al qual s’haurà d’accedir per la plaça Rebés

-
-
Els comuns ultimen la infraestructura dels laboratoris mòbils de què disposaran totes les parròquies i on caldrà anar, amb vehicle prioritàriament, o a peu, per fer-se els tests d’anticossos totes aquelles persones que vulguin saber si han passat la malaltia o no l’han passat. Tot indica que els dispositius en què s’ha de dipositar l’extracció sanguínia arribaran aquest cap de setmana al Principat. Després caldrà acabar de perfilar la gestió per citar amb dia i hora els inscrits al registre per tal que puguin sotmetre’s a les proves.

Si no hi ha hagut una nova dilació, en principi aquesta jornada estava previst que s’enlairés de la Xina cap a Barcelona el vol sanitari que ha de portar els 158.000 testos adquirits per Andorra a través d’una filial privada de l’Hospital Clínic. Una vegada aquí seran de fer les proves pertinents abans de convocar la ciutadania. Una part, almenys, dels voluntaris que hauran d’abastir de personal els ‘stop labs’ han estat advertits que durant el dia d’avui rebran més informació sobre la feina que hauran de realitzar i la seva posada en marxa.La majoria de comuns estan acabant de perfilar els espais on hauran d’acudir els ciutadans. A Andorra la Vella, al centre de la parròquia -perquè Santa Coloma tindrà el seu propi punt, molt probablement al Parc de Bombers-, hi haurà una quinzena de punts de recollida de mostres. Estaran situats entre el Centre de Congressos, per al vianants, i la quarta i la cinquena planta de l’aparcament de Prat de la Creu. En aquest darrer cas és el dispositiu per als vehicles.

L’accés a l’aparcament per poder-se sotmetre als tests serà obligatòriament per la plaça Rebés. Aquest migdia s’estaven acabant d’ultimar els preparatius davant la imminència, però sense data concreta, de l’inici de les proves. Personal del departament de manteniment i diferents agents de circulació estaven acabant de col·locar els rètols a les plantes de l’aparcament disposades com a espai destinat als laboratoris mòbils.

 

Comentaris

Trending