Els comuns col·laboraran econòmicament amb el Govern

Les seves aportacions serviran per pal·liar les conseqüències del cessament de l'activitat degut a la crisi sanitària

Comentaris

Reunió de cònsols a Canillo.
Reunió de cònsols a Canillo.
Els comuns col·laboraran econòmicament amb el Govern per finançar el paquet de mesures excepcionals queha impulsat, a través de la llei òmnibus, per pal·liar les conseqüències del cessament de l’activitat degut a la crisi sanitària.

Els cònsols estan en contacte permanent per analitzar les diferents mesures i propostes per fer front a la crisi sanitària, i actualment estan valorant amb els equips d’intervenció de cada comú l’abast econòmic d’aquesta mesura de col·laboració amb el Govern.

Cada corporació està estudiant l’import de l’aportació a realitzar i es decidirà conjuntament amb Govern el moment i el mecanisme d’aportació, tenint en compte la realitat de cada comú.

En un comunicat conjunt expliquen que "el pressupost del Govern es tensarà a nivell de país per poder fer front al paquet de mesures incloses en la llei aprovada per unanimitat, dilluns, per tots els grups parlamentaris del Consell General, i per tant la col·laboració econòmica dels comuns permetrà que aquestes mesures puguin tenir un major abast a nivell de país".

El primer comú que es va mostrar obert a la col·laboració va ser el d'Andorra la Vella.

 

 

 

 

 

Comentaris (2)

Trending