Els comportaments ciutadans inapropiats continuen causant indignació

(AMB VíDEO) Veïns de diverses parròquies contacten amb la policia per denunciar situacions que topen amb les recomanacions que es fan per evitar la propagació del coronavirus

-
-
Una part de la ciutadania continua indignada amb el comportament de l’altra part. Evidentment, la primera és molt majoritària, però encara hi ha molts ciutadans que estan mostrant conductes que aparentment xoquen contra les recomanacions que persistentment llancen les autoritats sanitàries de què tothom es quedi a casa i només se’n surti per causes essencials. Des d’Andorra la Vella o a Escaldes fins a les Bordes d’Envalira o Ordino, diversos veïns contacten la policia, que també ha reduït efectius, per denunciar maneres de fer indegudes.

Fonts policials han assegurat que han incrementat, de molt, trucades ciutadanes que es queixen que en altres habitatges d’un mateix bloc s’estan fent, per exemple, festes que generen un volum de soroll massa elevat. En aquest sentit, les fonts consultades han assegurat que a falta de poder-se trobar a l’exterior, els amics, alguns veïns, es troben en domicilis i fan festa com si res, contradient així les recomanacions de rebaixar el nivell de socialització.

Entre moltes altres coses i situacions, algunes de les que han anat sorgint durant el dia, hi ha la de tres joves -probablement ciclistes professionals establerts a Bordes d’Envalira- que com si tal cosa han acudit a fer esquí en els paratges propers als domicilis on viuen. També ha indignat, en aquest a Ordino, veure uns quants pares i uns quants fills, jugant a futbol saltant-se fins i tot les tanques de l’equipament o el que ha calgut.

 

Comentaris (16)

Trending