Els carrers de les parròquies centrals continuen evidenciant una notable activitat

Encara que hi ha empreses constructores que ja ahir van cancel·lar els treballs, la majoria segueixen a ple rendiment

-
-
Els carrers d’Andorra la Vella i Escaldes continuen reflectint una activitat massa elevada pel que seria recomanable davant la crisi actual generada pel perill d’expansió del coronavirus. Certamen, la majoria d’establiments, al marge dels essencials, estan tancats. Però sobretot en el sector de la construcció, on ahir ja es va anunciar que a partir de demà hi haurà una suspensió, avui es manté un ritme que en algunes de les promocions és fins i tot frenètic.

Algunes empreses ja no van tornar a l’activitat després del cap de setmana, però n’hi ha moltes d’altres que treballen com si res. I amb nombrosos operaris en els indrets sense que, aparentment, estigui adoptant les mesures que es pregonen de distanciament i altres. També per la xarxa viària hi ha una circulació que, a priori, sembla més intensa, tot i ser fluïdissima, del que hauria de ser davant la situació d’alarma creada pel Covid-19.

Pel que carrer, això sí, ja sigui per prendre l’aire o per anar a treballar hi ha moltes persones que passegen amb guants i, fins i tot, amb guants i mascaretes. Després de les cues matinals en alguns dels establiments, i tot i que hi ha molta gent que acudeix els centres comercials a proveir-se d’alimentació, no hi ha grans aglomeracions i, per norma general, no hi ha problemes d’abastiment. 

 

Comentaris (2)

Trending