Els bombers regalen virtualment llibres i roses al personal del SAAS

El compte oficial del cos d’extinció d’incendis lamenta no poder entrar el present de forma presencial però remarca l’agraïment per “cuidar de tots nosaltres”

-
-

Els bombers han volgut retre el seu particular homenatge als professionals sanitaris que lluiten des de fa setmanes contra el coronavirus, especialment en una jornada tan especial com la de Sant Jordi. El Twitter oficial del cos ha compartit unes imatges amb el regal de roses i un llibre que es vol traslladar al personal del SAAS, un present que, però, no es pot portar presencialment per seguir les consignes de distanciament social determinant per poder vèncer la Covid-19.

Les imatges mostren, per una banda, un bon grapat de les tradicionals roses que es regalen per Sant Jordi. Per l’altra, un exemplar del llibre ‘Bombers d’Andorra’ de Lluís Calsina.

El missatge de la piulada deixa clar l’agraïment dels efectius del cos d’extinció d’incendis cap als professionals mèdics. “Les circumstàncies ens impedeixen donar-los hi físicament com voldríem, però ho farem de manera virtual. Aquests rams de roses són per tot el personal del SAAS que cuideu de nosaltres”, indica. Des del compte oficial de la parapública sanitària s’ha volgut agrair el gest.  

Etiquetes

Comentaris

Trending