Els bancs obriran només fins a les 2 de la tarda

Les entitats bancàries redueixen a cinc hores l’activitat d’oficina per demanen que s’eviti al màxim acudir-hi

L\'Associació de Bancs deixa de fer l\'informe trimestral per no documentar l\'evolució a la baixa del sector
L\'Associació de Bancs deixa de fer l\'informe trimestral per no documentar l\'evolució a la baixa del sector
Els bancs del país obriran només des de les 9 del matí a les 2 de la tarda. Redueixen només a cinc hores l’horari d’atenció al públic en oficina per mirar d’evitar al màxim el risc de propagació del coronavirus. Tot i això, l’Associació de Bancs Andorrans (ABA), que mantindrà l’esmentat horari fins a nou avís, recomana als clients “que evitin en la mesura del possible desplaçar-se a les oficines bancàries per tal de contenir al màxim la cadena de transmissió”.

L’ABA s’adequa d’aquesta forma a les recomanacions i exigències de les autoritats sanitàries i a la reducció de l’activitat econòmica i social. Encara que dijous i divendres alguns col·lectius de risc -com les dones embarassades- entre els professionals bancaris ja han començat a fer teletreball, no serà fins aquest dilluns que dins els plans de contingència de les entitats aquesta mesura serà més àmplia.

Els bancs recomanen fer tots els tràmits que es pugui en línia, a través dels portals electrònics i els diversos dispositius que totes les entitats tenen disponibles.

 

Comentaris (5)

Trending