Els agents de circulació d'Andorra la Vella sancionen sis turismes i un autobús per no anar equipats

La multa pel vehicle pesant és de 500 euros i de 180 per als turismes

-
-
Els agents de circulació del comú d'Andorra la Vella han sancionat sis turismes i un autobús per no anar equipats durant la nevada d'aquest dimecres que va afectar la xarxa viària de tot el país. La policia també ha imposat sancions. El mateix dimecres, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell va dir que encara no disposava de les dades. Les carreteres van patir un gran col·lapse, especialment per anar d'Ordino i la Massana i d'Encamp i Canillo cap a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

Les sancions s'han imposat per no portar cadenes o rodes de contacte, i van dels 500 euros a l'autobús a 180 als turismes. La policia, per la seva part, també va fer controls que han continuat aquest matí de dijous tot i que encara no s'ha fet pública la xifra. Des de Mobilitat i des de la policia es repeteix que cal anar equipat. Dijous no s'han repetit les cues de dimecres, en part perquè molts conductors han anticipat la seva sortida per anar al lloc de treball.

Segons el vigent codi de circulació, entre l’1 de novembre i el 15 de maig, s’han de portar equipaments especials en situacions en què la carretera estigui totalment o parcialment nevada o gelada com va ser el cas de dimecres. Per a aquesta temporada, Mobilitat va posar en marxa una campanya de comunicació amb l’objectiu de conscienciar com més persones millor i així optimitzar la seguretat.

 

Comentaris (2)

Trending