El PS se suma a una crida mundial per tenir una societat sostenible

Pere López signa un document per intensificar l'acció contra el canvi climàtic i "minimitzar els catastròfics riscs de l'escalfament global"

-
-
El conseller general i líder parlamentari del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, ha firmat el document per tal de fer una crida global per tenir una societat mundial sostenible "abans que sigui massa tard". A l'espera de la pròxima reunió de la COP24, la Internacional Socialista (IS), té l'objectiu d'incrementar la cooperació multilateral enfront del canvi climàtic i vol "desplegar una acció molt més intensa a tots els nivells". El document ha estat firmat per dirigents dels diversos partits socialdemòcrates del món.

Precisament, els experts sobre el canvi climàtic de l'ONU han explicat que l'escalfament global empitjorarà significativament en els riscs de séquies, inundacions, calor extrema i pobresa per a moltes persones. I que per tant, calen "els canvis urgents i sense precedents es fan necessaris" per a frenar el canvi climàtic i començar a intensificar les accions com a societat civil. 

En aquest sentit, el PS ha mostrat el seu total compromís amb aquesta lluita, en la que la IS manifesta que els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) han de ser implementats i s'han d'aconseguir per "lluitar contra la pobresa, l'analfabetisme, assegurar la pau, protegir els drets humans, la gestió de les poblacions i garantir societats justes i sostenibles per les generacions futures".

Etiquetes

Comentaris

Trending