Montaner considera que aquesta ha estat la pitjor legislatura i “s’ha de frenar l’amiguisme”

La cap de llista, Carine Montaner, assegura que no pactarà amb ningú si la seva formació és decisiva per governar, més enllà de buscar una entesa per garantir l'estabilitat pressupostària

La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner
La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner Albert Sanjuan

La cap de llista d’Andorra Endavant, Carine Montaner, ha deixat clar que si la seva formació pot ser decisiva a l’hora de la governabilitat no pactarà amb cap altre partit, tot i que sí que ha deixat clar que només es buscaran pactes per garantir l’estabilitat pressupostària. Considera que “el govern de coalició ha estat pitjor que els de majoria absoluta i s’ha de frenar l’amiguisme”.

Carine Montaner és contrària als governs de coalició. La candidata a cap de Govern per Andorra Endavant ha assegurat que sigui quin sigui el resultat de les eleccions del 2 d’abril “ens quedarem on estem”. Deixa clar que “o governem o buscarem pactes només per garantir l’estabilitat pressupostària, però no volem un govern de coalició perquè l’actual ha estat un dels pitjors de la història, fins i tot molt pitjor que els de majoria absoluta”.

La cap de llista s’ha mostrat contundent a l’hora d’assegurar que “no ens venem per cadires i volem que el país tiri endavant”. Montaner ha explicat que de les dues legislatures que ha estat al Consell General, aquesta “ha estat la pitjor que he viscut”. Ha titllat aquest mandat com “el dels edictes a dit i el de les suspicàcies”. Considera que “s’ha de frenar el tema de l’amiguisme perquè si no el país s’enfonsarà”. Andorra Endavant celebrarà demà el míting general de la llista nacional al Centre de Congressos d’Andorra la Vella on exposarà les propostes dels principals eixos del programa electoral.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending