Andorra Endavant es considera beneficiat de l’absència de Terceravia

La formació que encapçala Carine Montaner ha presentat la llista nacional, que es considera “incorruptible”, i confien a obtenir bons resultats tenint en compte el panorama electoral que es presenta

Comentaris

El cap de Govern parlant amb Carine Montaner durant la presentació de la candidatura d'Andorra Endavant.
El cap de Govern parlant amb Carine Montaner durant la presentació de la candidatura d'Andorra Endavant.

Andorra Endavant es considera un dels grans beneficiats de l’absència als comicis de Terceravia i Unió Laurediana. S’ha rebut com una bona notícia a la formació que encapçala Carine Montaner, exconsellera general, precisament, d’aquest grup parlamentari abans de desmarcar-se. Aquest matí, igual que la resta de candidats, s’ha presentat la llista nacional que es considera “incorruptible” i que dona l’esperança d’aconseguir bons resultats.

Poder formar una llista nacional, “no ha estat una tasca fàcil”, ha explicat Marcos Monteagudo a l’edifici administratiu. Els presentadors, encarregats d’entregar-la al cap de Govern, han estat Astrid Melenca i Xavier Montaner. Una mica abans de les 11:00 h, amb Montaner present, s’ha fet oficial la candidatura d’Andorra Endavant.

Una candidatura que arriba amb un panorama electoral que s’ha presentat amb sorpreses aquest matí. L’absència de Terceravia a la cita del 2 d’abril s’ha rebut com una bona notícia per a la formació de Montaner. De fet, Monteagudo ha donat a entendre que podrien sortir beneficiats. El fet que la formació laurediana no hagi pogut tancar llistes ha fet que s’admeti que per ells tampoc no ha estat una tasca fàcil, “però hem aconseguit l’objectiu” i s’han acabat presentant tres llistes territorials, a més de la nacional.

Aquesta llista nacional és, per a Monteagudo “un equip dur, incorruptible sobretot”. S’ha volgut traslladar la imatge d’una candidatura forta i amb confiança, “principalment amb els ideals que defensem”. Per tant, les expectatives que es tenen són bones, “esperem molts bons resultats”.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 18.02.56
 

 

Comentaris (2)

Trending