L’aliança socialdemòcrata afronta els comicis com a una “oportunitat històrica” pel país

Pere López defensa que el 2 d’abril només hi ha dos opcions: o continuar amb les polítiques de DA “i els seus coalitzats” o es “tria un altre rumb” que només poden representar les llistes conjuntes de PS i SDP

Comentaris

Espot, rebent la candidatura del PS i d'SDP.
Espot, rebent la candidatura del PS i d'SDP.

L’aliança socialdemòcrata (PS SDP +) acudeix a les eleccions del 2 d’abril disposada a “aprofitar l’oportunitat històrica” que representa la cita a les urnes per “aconseguir un canvi de les polítiques que s’han fet els darrers anys”. Així ho ha afirmat el cap de llista nacional, Pere López, per a qui els votants tenen dues opcions: continuar com fins ara o triar un rumb diferent que només ells poden garantir. Per això ha parlat obertament d’un moment “crucial” en la història d’Andorra.

López ha acudit en persona a l’edifici administratiu acompanyat del número 4 de la llista, Pere Baró. Els presentadors han estat l’ex consellera general Mariona González -suplent a la Massana- i el mateix president de Progressistes-SDP i ex cap de Govern, Jaume Bartumeu.

“Som davant un moment crucial per al nostre país”, ha afirmat el cap de llista de l’aliança socialdemòcrata. I és que, entén, hi ha “l’oportunitat històrica de fer un canvi de les polítiques que s’estan fent”. Així, ha assegurat que el 2 d’abril “hi ha dues opcions: o es continua en la línia de l’actual Govern amb les llistes de DA i els seus coalitzats o es tria un altre rumb”.

I aquest, ha remarcat, només el poden garantir les llistes de PS i SDP. “Són candidatures competitives”, ha afirmat López. Així, ha apuntat que “presentem un projecte potent, el que cal per a Andorra” i ha remarcat que “fem una llista des de la suma perquè és el que els ciutadans ens demanen”. Així, ha defensat que “o tot continua pel mateix camí o s’elegeix el canvi possible que només garantim nosaltres”.

Sobre la renúncia de Terceravia a presentar-se als comicis, el líder socialdemòcrata ha admès que és “tota una sorpresa” que suposa “un canvi del taulell, especialment a Sant Julià”. Ha volgut recordar que amb el grup parlamentari liderat per Josep Pintat “hem viscut conjuntament les dificultats de la forma de fer de DA, la manca de transparència i informació cap a la oposició”.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 14.20.09

Comentaris (6)

Trending