El Tricicle, l'estrella de la nova Temporada de Teatre amb l'espectacle 'Hits'

El 10 d'abril els catalans Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans actuaran al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

-
-
El cap de cartell de la 54a Temporada de Teatre serà la companyia del Tricicle que trepitjaran la capital amb l'espectacle 'Hits', amb el qual s'acomiada dels escenaris després de gairebé 40 anys de carrera. El nou cicle conjunt d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria s'ha presentat aquest dilluns al matí i entre el 30 de gener i el 22 de juny oferirà sis muntatges de gèneres i formats variats que van des del musical al thriller passant per les produccions andorranes.

Sense cap dubte el Tricicle és l'estrella d'aquesta nova temporada de teatre. La companyia catalana formada per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, duran el seu característic humor al Centre de Congressos d'Andorra la Vella el dia 10 d'abril. Ho faran amb un muntatge que porta per nom 'Hits' i que recull 12 dels seus millors esquetxos d'espectacles anteriors. També hi inclouran una bateria de gags curtíssims i hilarants que el públic pot escollir a través de la pàgina web de la companyia. Els que tinguin més vots seran els representats a Andorra.

La 54a edició de la Temporada de Teatre arrenca el proper 30 de gener i ho fa amb 'Alba (o el jardí de les delícies) a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Un thriller de ciència-ficció de Marc Artigau, dirigit per Raimon Molins i amb l'ajudantia de l'andorrà Alfons Casal, i protagonitzat pels actors catalans Montse Guallar i Lluís Marco i l'andorrana Clàudia Riera.

El 21 de febrer es presenta el musical '24 horas en la vida de una mujer' amb música en directe i com a protagonistes a Sílvia Marsó, Felipe Ansola i Germán Torres. El 12 de març serà el torn de 'Bajazet' una tragèdia interpretada en francès que narra una història d'amor, gelosa, odi, conspiració i traïció. El 23 de maig hi haurà la interpretació de 'Kassandra' una heroïna de Troya convertida en una migrant contemporània que parla un anglès molt particular.

La companyia andorrana An-danda-rà tancarà el cicle al Teatre Comunal d'Andorra la Vella, el 20, 21 i 22 del mes de juny amb l'estrena de Garses. Un espectacle en clau de comèdia que parla del llast que de vegades du la relació d'anys d'amistat. L'escenari del teatre comunal també serà el lloc del Festival Internacional de Pallasses, amb la implicació de la pallassa Pepa Plana i que es durà a terme del 9 a l'11 de maig.

Adquisició de les entrades

Les entrades per aquesta nova temporada de teatre oscil·len entre els 20 i els 22 euros, menys 'Hits' que té un preu de 25 euros i es posen aquest dilluns a la venda. Es poden adquirir per internet a les pàgines webs dels Comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, presencialment al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, al Centre Cultural la Llacuna i a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella o bé a la taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. Els posseïdors del Carnet Jove, la targeta magna, l'or i la plata es poden beneficiar d'un 50% de la reducció del preu de l'espectacle.

Comentaris

Trending