El Tour tornarà a Andorra el 2020 o 2021

El director general de la prova ciclista, Christian Prudhomme, explica que s'estudia repetir l'etapa de descans com en la visita del 2016

Sortida de la 10a etapa del Tour de França 2016 des d'Escaldes-Engordany.
Sortida de la 10a etapa del Tour de França 2016 des d'Escaldes-Engordany. SFGA/JAViladot
Aquest dijous al matí, en un esmorzar, el ministre de Turisme, Francesc Camp, acompanyat del director general del Tour de França, Christian Prudhomme han anunciat que la competició ciclista més important del món, el Tour de França, tornarà a Andorra en un termini màxim de dos anys. D'aquesta manera, seria l'any 2020 o 2021. Sigui com sigui, els aficionats al ciclisme ja tenen una nova cita amb el país que enguany també acull la Vuelta d'Espanya. 

El director de la prova ciclista ha manifestat que la tornada del Tour no és per atzar sinó perquè "Andorra és un destí amb fantàstics paisatges, ports de muntanya amb forts pendents i destacables alçades". I també hi ha afegit "una qualitat d'infraestructures d'allotjament difícilment comparable amb altres indrets dels Pirineus". 

Així doncs, amb aquesta tornada del Tour de França ja seran sis les vegades que la prova ciclista trepitjarà el país. Ho ha fet el 1964, 1993, 1997, 2009 i el 2016. Prudhomme ha manifestat que s'està estudiant si hi haurà una jornada de repòs inclosa en l'estada al Principat, com va passar en la darrera visita del 2016. Precisament, d'aquesta edició ha fet èmfasi en la important audiència que va tenir l'etapa, la qual va arribar a ser set milions de telespectadors.

El màxim responsable de la ronda francesa també ha remarcat la important audiènc parlat que juntament amb el ministre Camp "tenim una bona relació de confiança", la qual cosa evidencia les relacions que hi ha entre els organitzats del Tour amb Francesc Camp perquè és molt poc usual que la competició ciclista faci un anunci amb tanta antelació. 

El director general del Tour de França i el ministre de Turisme | Andorra Turisme 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending