El tancament de Castelain aigualeix el negoci de la xocolata

Va aterrar a Andorra el 2018 juntament amb altres grans marques internacionals

La botiga Castelain d'Andorra la Vella
La botiga Castelain d'Andorra la Vella
L'inici de l'any 2018 va estar marcar per l'arribada a Andorra de grans marques de xocolata franceses, espanyoles i belgues, amb l'obertura de cèntriques botigues. Ara, el mercat es comença a regular i la botiga Castelain de l'avinguda Meritxell ha tancat portes.

Castelain ocupava un local a les galeries Meritxell. Des que va posar els cartells fins que van obrir van passar uns mesos, amb la qual cosa l'aventura de l'empresa xocolatera a Andorra la Vella haurà durat un any.

Va aterrar juntament amb altres firmes internacionals com ara Jeff de Bruges a l'avinguda Meritxell, que es va afegir a Chocolat Factory (carrer de la Unió d'Escaldes-Engordany), Leonidas (carrer Na Maria Pla d'Andorra la Vella) o Xocland a la Massana.  Posteriorment va arribar Valor a la plaça Rebés. Ara, la 'bombolla' de la xocolata sembla que s'estigui desinflant.

Castelain va ser fundada l'any 1994 al cor de la famosa vinya de Châteauneuf-du-Pape a Vaucluse, a prop d'Avinyó. La primera xocolata que va crear, el 'Palet des papes', és també la més venuda. En tres anys, la fàbrica de xocolata ha passat de 2,1 milions d'euros a vendes a 4,3 milions d'euros, i de 18 a 25 empleats fixos. Del local, ja han desaparegut els cartells i a dins hi ha uns diaris que ningú recull, unes caixes que són el testimoni d'una mudança i del final d'una aventura.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending