El tall d’un cable de fibra deixa la banca electrònica i els caixers de Crèdit Andorrà fora de joc

Una avaria que no seria imputable a l’entitat bancària ha deixat inoperants, entre altres, des de les targetes al portal e-credit durant com a mínim set hores; el servei s’estaria ara reprenent a poc a poc

-
-
El tall d’un cable de fibra hauria deixat inoperatiu una bona part del sistema informàtic de Crèdit Andorrà, fet que estaria impedint la utilització dels serveis en línia i del diner de plàstic de l’entitat. Així, durant hores no ha estat funcionant ni l’e-credit, ni l’aplicació telemàtica que hi va associada. Tampoc no funcionaven els caixers automàtics ni les targetes de crèdit.

Fonts de l’entitat han assegurat que a poc a poc el servei s’hauria d’anar reprenent una vegada reparada l’avaria, que podria tenir el seu origen en les obres de l’avinguda Meritxell. En tot cas, segons les fonts consultades, l’anomalia no seria imputable al banc, que n’ha patit en aquesta ocasió les conseqüències. 

El portal de banca electrònica, els caixers i les targetes haurien estat com a mínim set hores sense funcionar. I és que els cables de fibra no es poden empalmar. S’han de canviar de nou en tota la seva extensió, cosa que hauria retardat la solució. Una vegada reposat el cable, segons les fonts, s’estaria reiniciat tot el sistema informàtic perquè els serveis es puguin reprendre amb normalitat.

Comentaris

Trending