El supermercat Diagonal de Sant Julià negocia instal·lar-se als baixos de l'hotel Pol

La cadena obrirà una nou establiment a Santa Coloma

-
-
El supermercat Diagonal de Sant Julià de Lòria està a punt de tancar l'acord per instal·lar-se als baixos de l'hotel Pol, just davant d'on està ubicat actualment. El Tribunal Superior va donar la raó a la propietat que no va voler renovar el contracte
d’arrendament. Aquest incloïa la possibilitat d’una prolongació automàtica si durant tots els anys de lloguer l’empresa complia totes les condicions establertes, però fa uns anys va haver un retard en el pagament de la renda, fet al qual s’ha aferrat l’arrendador

A l'hotel Pol continuen els treballs per buidar-lo de mobles i d'elements decoratius. La propietat ,que és de la família Cachafeiro, té la idea de construir pisos a les plantes superiors, i els baixos seran, si no hi ha un canvi de darrera hora, la nova seu del supermercat Diagonal, que va obrir les portes el març del 2011.

També, i si es tanquen els últims serrells, el local del Diagonal l'ocuparà un supermercat de la marca Carrefour amb la qual cosa hi ha haurà dos establiments del mateix tipus un enfront de l'altre.

A més a més, la cadena Diagonal obrirà un quart supermercat a Santa Coloma que s'afegirà als de la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. A l'hotel Pol podrà ocupar els baixos on hi havia la recepció, el saló i el bar.

Als pisos superiors la propietat avalua la possibilitat de construir-hi pisos petits destinats principalment a estudiants estrangers que vinguin a cursar les formacions que imparteix la Universitat d'Andorra. La família Cachafeiro va adquirir l’immoble per 3,3 milions d'euros en una negociació amb Crèdit Andorrà, que se l’havia quedat producte d’un embargament i després que les dues subhastes convocades quedessin desertes. L'edifici té set plantes.

Comentaris (3)

Trending