El Sipaag justifica el canvi de reglament de la mútua pels comportaments fraudulents d’alguns funcionaris

El sindicat assegura que continuaran treballant per intentar que el nou sistema sigui més àgil, i també per assegurar la viabilitat econòmica de la Mútua

-
-
El Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) aclareix, en un comunicat intern, que el sistema de cobrament en període de baixa s'ha modificat per la necessitat d'adequar-se a la Llei de la CASS després de constatar errors de gestió que van provocar que, a part de cobrar el 100% de la mútua, "alguns treballadors rebessin la part proporcional de la CASS, en molts casos de manera involuntària i amb propòsit d'esmena, però en altres amb abús d'aquesta situació".

L'1 d'octubre va entrar en vigor el nou reglament de la mútua, i això ha comportat que hi hagi canvis en el sistema de pagament de les baixes temporals. Una modificació que ha provocat malestar i desorientació entre els treballadors, que no entenen què és el que ha passat.

A l'espera que el sindicat respongués les acusacions fetes de les organitzacions sindicals de cossos uniformats, el Sipaag ha difós un comunicat intern en què aclareix la situació. En aquest comunicat justifica la modificació del reglament pels comportaments irresponsables d'alguns funcionaris. A més, pel que fa als imports pagats indegudament, que corresponen al fons econòmic de la mútua,  explica que s'han hagut de reclamar i que d'aquesta forma, ha calgut modificar el Reglament per evitar perjudicar els treballadors.

El Sipaag es compromet a treballar perquè es mantinguin les condicions laborals dels treballadors, i també per intentar que el nou sistema funcioni de forma ràpida i àgil de tal manera que s'asseguri la viabilitat econòmica de la mútua.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending