El Sipaag anuncia que els funcionaris faran les tasques extraordinàries que siguin necessàries

Consideren que han d'efectuar un esforç d'adaptació a les necessitats de les administracions per donar un bon servei a la ciutadania

Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.
Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.

El Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag), davant de les mesures adoptades per gestionar la situació de crisi causada per la pandèmia del coronavirus, declara, en un comunicat, el suport incondicional a les institucions. Anuncien que estan disponibles i disposats a assumir les tasques extraordinàries que calguin, ja sigui amb l’organització de feina presencial, ja sigui amb els torns que es puguin establir per fer teletreball.

El Sipaag considera que "en un context com el que tenim, que ens afecta a escala no només nacional sinó també global, cal que estiguem a l’altura de les circumstàncies i col·laborem com a treballadors responsables en l’organització dels nostres departaments i, si escau, en altres tasques que no siguin les pròpies dels nostres llocs de treball"

Des del sindicat creuen que amb una situació que evoluciona i canvia molt ràpidament, han de fer un esforç d'adaptació a les necessitats de les administracions per donar un bon servei a la ciutadania i a Andorra. Posen d'exemple "la implicació de moltes companyes i companys en l’organització del nou servei d’atenció telefònica al 188. Hi haurà altres necessitats que caldrà anar resolent i us encoratgem a estar a l’altura de les circumstàncies si se us requereix col·laboració. Ens consta que molts ja us heu ofert abans que ningú us ho demanés, i us agraïm la bona disposició".

 

Comentaris

Trending