El Servei Meteo alerta del risc de tempestes aquest dimecres

-
-
El Servei Meteo d'Andorra (SMA) ha informat del risc de fortes tempestes aquest dimecres. Seran especialment fortes al nord on poden caure uns 15 mm en mitja hora. Les tempestes aniran acompanyades de molta activitat elèctrica que, en alguns indrets, pot ser més important que la precipitació.

Avís groc per tempestes que poden caure durant aquest dimecres a tot el país, però especialment al nord. En zones d'Encamp, Canillo i Ordino es poden recollir 15 mm en mitja hora. El Servei Meteo d'Andorra (SMA) ha llançat l'avís per les xarxes socials i també en els panells de les carreteres, una iniciativa que s'ha posat en marxa els darrers dies.

A més a més, com ja va succeir durant la tarda de dimarts, les tempestes aniran acompanyades de molta activitat elèctrica que al centre i al sud pot ser més rellevant. 

D'altra banda, la temperatura mitjana del juny a la central de FEDA  ha sigut de 17,6ºC quan la mitjana climàtica (1981-2010 ) és de 16,1ºC. Les anomalies han estat positives entre 1,5 i 2ºC per sobre del normal, però l'any 2003 es manté com el més càlid.

 

 

Comentaris

Trending