El servei de circulació d’Andorra la Vella acudeix a animar els residents i treballadors del Cedre

(AMB VÍDEO) Un grup d’agents del departament amb diversos vehicles ovacionen els sanitaris que cuiden els padrins i fan sonar el ‘Gran Carlemany’

-
-
Diversos agents del servei de circulació d’Andorra la Vella s’han plantat davant de centre sociosanitari del Cedre, a Santa Coloma, i han ovacionat tant els residents com els treballadors de l’equipament, que estan vivint una situació especialment dura. Els aplaudiments han anat acompanyats de les notes del ‘Gran Carlemany’, l’himne d’Andorra que ha sonat dels altaveus d’algun dels diferents vehicles amb què han arribat al geriàtric.

Les vuit de la tarda continua sent el punt horari diari en què la ciutadania surt als balcons a encoratjar els sanitaris, que treballen hores i hores per cuidar els afectats pel coronavirus. La resta de cossos de seguretat també s’han anat apuntant a accions per mostrar la seva solidaritat amb els professionals de la salut alhora que ells també s’exposen de forma important per garantir el compliment del confinament i altres actuacions per intentar superar tan bé com sigui possible la Covid-19.

 

Comentaris (2)

Trending