El SAAS comparteix vídeos per assegurar que ‘tot anirà bé’

Ha penjat imatges dels empleats de la parapública fent la seva feina amb la cançó de Joan Dausà de fons i dos aniversaris de residents del Cedre traslladades a l’hotel Fénix

Un instant del video.
Un instant del video.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha compartit un vídeo a les xarxes socials amb la voluntat de deixar clara a la ciutadania que tots els seus integrants estant “treballant” per ella. A més, donen un missatge d’optimisme davant la situació d’emergència provocada per l’expansió del coronarivus.

El vídeo recull imatges dels diferents professionals de la parapública fent la seva feina, ja sigui atenent pacients a diferents dependències de l’hospital o a la recepció. Tot sota una de les cançons que s’ha convertit en un himne d’aquests dies: ‘Tot anirà bé’ de Joan Dausà.

No és pas l’únic vídeo que s’ha compartit les darreres hores. També s’ha difós un altre en el qual es veu com les infermeres que atenen els padrins instal·lats a l’hotel Fènix feliciten dues  de les residents, l’Elvira i la Joana, pel seu aniversari.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending