El resident Henrik Harlaut amplia la seva llegenda en l’esquí acrobàtic

L’especialista en salts suec guanya la medalla d’or als X Games d’Aspen, els més prestigiosos de la modalitat, tot realitzant algunes de les piruetes més arriscades assolides fins ara

Comentaris

Un dels salts de Henrik Harault a Aspen.
Un dels salts de Henrik Harault a Aspen.
És tota una institució en la modalitat de l’esquí acrobàtic. És a dir, salts d’esquí fent tota mena de piruetes a l’aire. El suec Henrik Harlaut és un dels grans dominadors d’aquest esport. I aquesta passada matinada ha ampliat una mica més la seva llegenda en aconseguir vèncer la medalla d’or en la categoria ‘big air’ dels X Games d’Aspen, la competició de més rellevància mundial en la matèria. Harlaut és resident al país i en diverses fases de l’any es prepara a les instal·lacions del Peretol, al domini de Grandvalira.

Tot i que és l’esportista amb més medalles d’or en l’esmentada competició. No arribava a la dotzena edició de la prova d’Aspen en condició de campió. D’aquí que fos el noruec Birk Ruud el gran favorit i el rival a batre. Però Harlaut va realitzar piruetes de tal magnitud que els jutges van tenir pocs dubtes sobre el seu triomf. De fet, el propi esportista suec va reconèixer que aquest divendres a Aspen havia fet alguns dels seus millors salts en tot el que porta de carrera. I als seus 28 anys, Harlaut ja comença a ser tot un veterà.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending