El PS vol saber què fa Govern per impulsar l’administració electrònica

La consellera general Susanna Vela formula una sèrie de preguntes escrites per saber quins projectes s’estan realitzant i com s’han escollit

-
-

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Susanna Vela ha tramitat una bateria de preguntes sobre el projecte d’ampliar l’administració electrònica que es vol impulsar des del Govern. Les qüestions hauran de ser respostes de forma escrita. La també presidenta de la formació ha explicat que l’objectiu és “saber de quins projectes es parla” i com s’ha decidit “implementar-ne un o altre”.

Vela ha recordat que a les darreres sessions del Consell General, en diverses ocasions des de Govern s’ha apel·lat a la transformació digital. “Es va parlar de projectes i volem saber quins són, quin ha estat el procediment per avaluar la implantació d'un o d'un altre, i quines són les prioritats”, ha indicat la consellera general escaldenca.

Des del grup parlamentari socialdemòcrata es vol saber també quins recursos humans, materials i tecnològics són els que s'estan associant a cadascú d'aquests projectes i el marc en què s'està portant a terme, atenent la Política de Gestió del Document Electrònic del Govern d’Andorra, que es va aprovar l'any 2018.

Els socialdemòcrates recorden que el Govern compta amb un conjunt de projectes per tal de millorar tant el servei cap al ciutadà com la gestió administrativa interna, amb l'ús intensiu dels mitjans electrònics. Per poder fer-ho va aprovar per decret el 13 de juny de 2018 la Política de gestió del document electrònic del Govern d'Andorra i per a la seva implementació, gestió i manteniment va crear la Comissió Directiva de Gestió Documental i la Comissió de Treball de Gestió Documental del Govern d'Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending