El PS d'Encamp pretén recuperar el servei intern de bus suprimit fa tres anys

Comentaris

El PS d\'Encamp pretén recuperar el servei intern de bus suprimit fa tres anys
El PS d\'Encamp pretén recuperar el servei intern de bus suprimit fa tres anys

El Partit Socialdemòcrata (PS Indepedents) té la intenció de recuerar el servei de bus intern que ha d'enllaçar el centre d'Encamp amb punts més allunyats de la parròquia. Aquest servei va ser suprimit fa tres anys per la majoria comunal demòcrata, com ha recordat el cap de llista socialdemòcrata, Joan Sans, i esperant que fos el Govern qui resolgués la mancança ha passat el temps i no s'ha solucionat la qüestió. Sans ha lamentat que, des de l’actual corporació, no s’hagi buscat cap alternativa a les antigues rutes de transport, que enllaçaven nuclis apartats amb els centre dels pobles, tant a Encamp com al Pas de la Casa, i que això està perjudicant a qui eren els seus usuaris, tant persones amb dificultats de mobilitat com nens o adolescents.

“La majoria va suprimir el servei; es va comprometre a buscar una solució i no ho han fet”, ha denunciat amb contundència Sans, que ha escollit, justament, una de les zones residencials perjudicades per la desaparició del bus intern com és la d’Hort de Godí, que ha visitat acompanyat pel número 2 de la llista, Pere Marseyach, i el 4, Jordi Torné. El cap de la candidatura socialdemòcrata ha remarcat que “la gent que viu allunyada del centre continua tenint les mateixes dificultats que llavors”. 

Per això, la proposta de PS Independents en aquest àmbit és clara. “Posarem en marxa un servei intern adaptat per aquestes persones amb dificultats de mobilitat i pels infants que viuen en aquestes zones allunyades”, ha avançat Sans, que ha recordat els problemes existents tant a Hort de Godí com als Cortals d’Encamp o, en el cas del Pas de la Casa, a la Solana. “Volem que tinguin una garantia i que puguin participar activament en la vida dels nuclis”, ha afirmat. 

El candidat a cònsol major ha lamentat els anys passats des de la supressió del servei sense que la majoria de DA hagi cercat fórmules per cobrir-lo. De fet, ha recordat que des de la minoria del PS ja es va fer una proposta “per garantir un servei acurat” que no es va acceptar malgrat que “suposava un cost similar al què ha tingut la web de casa comuna”. Sans ha explicat que des de l’associació de veïns i comerciants del Pas porten “dos hiverns que han de reclamar per carta que els posin un bus pels nens que viuen a la Solana”. Ha lamentat que “cada any han hagut de fer la petició”, un fet que, al seu entendre evidencia “un allunyament amb el ciutadà perquè la majoria no és conscient de les necessitats reals de la població”.

Comentaris

Trending