El PS demana els salaris dels ministres, secretaris d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern

Els socialdemòcrates ja van anunciar al principi de la legislatura la seva sorpresa per l'augment de contractacions

Els consellers generals socialdemòcrates, Roger Padreny, Judith Salazar i Pere López
Els consellers generals socialdemòcrates, Roger Padreny, Judith Salazar i Pere López
El grup parlamentari socialdemòcrata demana en una pregunta, quin és i quin va ser l'import del cost salarial, al febrer 2010 i al febrer 2020, dels salaris dels ministres, secretaris d'Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern, i quin és el salari detallat per cadascun d'aquests càrrecs.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha entrat la pregunta per l'important augment del nombre de ministres, secretaris d'Estat i càrrecs de relació especial i de confiança en aquesta legislatura i vist que això pot suposar un important augment del cost salarial.

"A l'inici de la legislatura vam dir que ens sobtava l'augment de càrrecs ministerials i secretaries d'Estat", ha explicat la presidenta del PS, Susanna Vela. "Demanen que s'especifiqui el nom i cognom de la persona que està cobrant aquest salari i el càrrec que ostenta". El Govern haurà de presentar per escrit la resposta a la pregunta.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.