El Pas de la Casa disposa des d’avui de l’oferta d’FNAC Espanya

Igual com en el cas d’Andorra la Vella, el franquiciat al Principat és el Grup Pyrénées i serà el centre comercial d’aquest grup a la localitat encampadana que acollirà els productes

Comentaris

-
-
La quarta i la cinquena plantes del centre comercial Pyrénées al Pas de la Casa acull des d’aquest dimarts tota l’oferta de productes de la divisió espanyola d’FNAC. És el segon punt comercial que FNAC obre al Principat i com en el cas d’Andorra la Vella Grup Pyrénées n’és el franquiciat. Andorra forma part del pla d’expansió iniciat per FNAC Espanya el 2016. L’establiment del Pas és la quarta botiga en règim de franquícia i el que fa 36 de l’esmentada firma, que pretén arribar a mig centenar de locals el 2021.

A l’FNAC Pas de la Casa, els clients podran trobar una gran oferta en televisió i so, fotografia, informàtica, telefonia, marxandatge, mobilitat urbana, música, llibres i cofres experiència. A més, disposarà d'un espai dedicat a FNAC HOME, la nova categoria de productes per a la cuina, la llar i la cura personal de la companyia. 

A més dels productes disponibles a la botiga, gràcies a l'estratègia OneChannel els clients de FNAC Pas de la Casa podran recollir en 72 hores més de 500.000 referències de llibres, més de 800.000 referències en cinema i música, més de 500.000 de producte tecnològic i més de 9.000 en jocs. L’establiment incorpora totes les línies de productes i serveis del grup en matèria de complements, finançament, assegurances o garanties.

Comentaris

Trending