El neguit de la ciutadania per poder-se fer les proves d’anticossos col·lapsa el portal del coronavirus

El registre per agafar cita prèvia encara no està actiu i la distribució en el calendari dels tests no es farà en funció de la data d’inscripció

Els punts que s'instal·laran seran similars seran similars al centre intermedi ubicat a l'accés de l'antic tanatori, a tocar de l'hospital.
Els punts que s'instal·laran seran similars seran similars al centre intermedi ubicat a l'accés de l'antic tanatori, a tocar de l'hospital.
Els tests d’anticossos tindran un enorme èxit encara que no siguin obligatoris. Almenys això ho fa pensar el fet que aquest matí, durant algunes estones, el portal governamental destinat a informar sobre el coronavirus, i on s’haurà de fer el registre per demanar hora per fer-se les proves d’immunització, s’ha col·lapsat puntualment. El cas, però, és que ara per ara el registre encara no està actiu. Durant aquesta jornada de divendres es posarà en marxa però per ara encara no és el cas.

A més, han indicat fonts oficials, hi ha una cosa clara. S’està acabant de dissenyar tot l’operatiu i el que ja està clar és que no per apuntar-se abans al registre abans es podran fer les proves. L’assignació d’un dia i una hora per sotmetre’s als tests d’anticossos no tindrà res a veure amb l’ordre d’inscripció sinó a d’altres criteris i a una altra planificació que s’està acabant de treballar.

Comentaris (5)

Trending