El MoraBanc podrà defensar el títol de Lliga Catalana en derrotar el Manresa a la semifinal

Els andorrans vencen (67-64) un matx amb uns índexs d’encert molt baixos i ple de despropòsits

-
-
El MoraBanc s’ha guanyat el dret de defensar el títol de la Lliga Catalana aconseguit l’any passat. Dimecres jugarà la final després de derrotar en un partit ple de despropòsits i desencert el BAXI Manresa per un ajustat 67-64. El partit ha estat sempre molt igualat i només als darrers cinc minuts els andorrans han aconseguit un petit coixinet a l’entorn de sis punts que li ha servit per aconseguir el triomf.

Dos tirs lliures de David Walker a manca de pocs segons per al final que situaven un 66-60 en el marcador semblaven deixar resolt el matx. Però l’empenta i encert del que probablement ha estat el millor jugador del partit, el nou escorta manresà Jordan Davis, ha portat l’emoció fins al final. Tot i això, Franz Massenat, amb un tir lliure producte d’una falta assenyalada al Manresa arran d’un tap legal ha certificat el triomf andorrà.

Els intents triples a la desesperada de l’equip de Pedro Martínez gairebé al tomb del clàxon no han reeixit i Ibon Navarro i els seus homes, amb un punt de força física més que el Manresa, ha sumat el triomf, sense dubte el millor de tot plegat. I és que els errors, sobretot en el llançament, han estat els protagonistes durant la major part dels 40 minuts.