El ministre de Turisme dispara amb bala contra el PS i SDP per defensar Betim Budzaku

Camp assegura en una resposta parlamentària que les formacions socialdemòcrata i progressista sols s’interessen per les despeses que genera el gerent d’Andorra Turisme per qüestionar-lo

-
-
“Intuïm que aquestes preguntes només obeeixen a una voluntat clara de posar en entredit la gestió duta a terme pel Sr. Budzaku al capdavant d’Andorra Turisme, una gestió avalada pel creixement que el sector turístic ha experimentat des de la seva incorporació el 2011.” El ministre de Turisme, Francesc Camp, no es mossega la llengua a l’hora de defensa el general d’Andorra Turisme i llançar un dard enverinat tant al Partit Socialdemòcrata (PS) com a Socialdemocràcia i Progrés (SDP).

Camp respon una pregunta formulada pel líder parlamentari del PS, Pere López, que s’interessava per les despeses generades per Budzaku en matèria de dietes durant els seus desplaçaments. El conseller del PS havia fet la sol·licitud arran d’una resposta del ministeri a una pregunta llavors feta pel representant d’SDP al Consell, Víctor Naudi, en què va demanar quin era el salari que percebia el gerent d’Andorra Turisme i quina remuneració rebia més enllà per conceptes més enllà del sou.

López va voler aprofundir en les dietes. Camp respon assegurant que el ministeri ha estat sempre transparent i que Budzaku no percep dietes sinó que cobra en funció dels àpats que fa durant els desplaçaments. Les despeses, de forma general, “són les justes i necessàries” perquè el gerent d’Andorra Turisme pogués dur a terme la feina que tenia encarregada, recorda el ministre, que aprofita per adjuntar també les despeses generades en la mateixa matèria per l’anterior gerent de l’ens turístic, Àlex Andrés.

Recorda Camp les xifres d’Andrés durant l’any 2010 i mig 2011, en què governava el PS i en què Andorra Turisme estava sota la tutel·la del ministeri encapçalat llavors per l’esmentat Pere López. L’actual ministre de Turisme recorda que si de les dades recopilades entre el 2011 i el 2018 en ressurt que Budzaku genera una despesa mitjana anual en viatges i desplaçaments de 7.380 euros, Andrés, durant el mandat socialdemòcrata, va fer una despesa el 2010 de 16.964 euros i el 2011, fins al juliol, d’11.077.

Per acabar-ho d’adobar, la resposta explica que si Budzaku ha fet constar sempre el motiu de la despesa, en moltes ocasions el seu successor no va justificar o, almenys, aclarir de cap manera què motivava la dieta que percebia.

Etiquetes

Comentaris

Trending