El laboratori mòbil del parc de bombers acollirà els tests d’immunitat de tots els cossos uniformats i sanitaris

Els integrants del cos de salvament i extinció d’incendis juntament amb les seves famílies seran els primers en fer-se les proves una vegada es posin en marxa

Agents dels bombers aquests darrers dies en una gravació davant les cotxeres del parc central.
Agents dels bombers aquests darrers dies en una gravació davant les cotxeres del parc central.
El laboratori mòbil (‘stop lab’) que s’ubicarà a les cotxeres del parc central dels bombers, a Santa Coloma, acollirà els tests d’immunitat de tots els integrants del cos de salvament i extinció d’incendis i els seus familiars. També servira per fer les proves d’anticossos a la resta de membres dels cossos uniformats i al personal de diverses empreses del sector de la sanitat (els sanitaris públics seran sotmesos als tests a l’hospital mateix).

En col·laboració amb el ministeri de Salut, el departament de prevenció, extinció d’incendis i salvament (DPEIS) instal·larà a la cotxera de la caserna un ‘stop lab’ amb tres taules de presa de mostres. Els bombers, inclosos els operadors i els administratius, s’han de registrar a la mateixa web que qualsevol ciutadà, però fent constar la seva condició de funcionari del cos i posant-se com a caps de la unitat familiar o de convivència que vulguin, per posar tot el nucli la prova al mateix moment.

Segons les directrius facilitades aquest dimarts per la direcció del cos de bombers, serà en aquest laboratori mòbil que “en un primer moment les proves a tot el personal del DPEIS, (bombers, operadors, administratives) i les seves famílies”, posteriorment es realitzarà al mateix ‘stop lab’ els tests a altres cossos especials, empreses del sector de la sanitat i entitats “que es determinen des del comitè que organitza aquesta acció”. Els agents dels bombers destinats al Pas de la Casa col·laboraran en el dispositiu que es muntarà a la vila encampadana. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending